ABR-kuntoutus selkäydinvauriossa – Steve Collins

ABR-kuntoutus selkäydinvauriossa – Steve Collins

ABR-kuntoutuksesta on valtava apu myös selkäydinvaurion vuoksi alaraajahalvauksen saaneille henkilöille. Steve Collinsin selkäydin vaurioitui onnettomuudessa, ja hän halvaantui vyötäröstä alaspäin. Hänen vaurionsa olivat niin vakavat, etteivät lääkärit antaneet hänelle lainkaan toivoa kuntoutumisesta.

Tavanomaisilla kuntoutusmenetelmillä Steven tila ei edistynytkään, ja hänen koko kehonsa oli hyvin heikko. Onnekseen hän kuuli ABR-kuntoutuksesta! Faskiaverkoston oikeanlaisen kuormittamisen avulla Steven vartalo alkoi vähitellen vahvistua ja hän alkoi saada takaisin myös alaraajojensa toimintakykyä.

Steve kertoo kuitenkin olevansa kaikkein tyytyväisin siihen, miten valtavasti hänen yleinen elämänlaatunsa on kohentunut ABR-kuntoutuksen ansiosta.

Steve esittelee edistymistään oheisen linkin kautta löytyvällä videolla. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota hänen ryhdikkääseen ylävartaloonsa sekä koko kehon ja erityisesti lantionseudun ja alaraajojen hallintaan. Hänen nykyinen toimintakykynsä on suorastaan uskomatonta siihen nähden, miten vakavan selkäydinvamman hän on aikoinaan saanut.

http://www.spinalroots.net/progress

Jätä kommentti

Kommentoi

Scroll to Top