Avustus ABR-kurssin kustannuksiin vuonna 2019

ABR-kuntoutuksen tuki ry jakaa syksyllä 2019 avustuksia kurssimaksuihin

Suomen kulttuurirahaston ABR-kuntoutuksen tuki ry:lle myöntämästä apurahasta on jäänyt jaettavaksi 2 000 euroa yhdistyksen jäseninä olevien perheiden avustamiseen tammi-helmikuussa 2020 pidettävän kurssin kurssimaksuissa.

Avustuksen myöntämisen edellytykset

Avustus kurssimaksuun voidaan myöntää perheelle, joka on ABR-kuntoutuksen tuki ry:n jäsen ja osallistuu Helsingissä pidettävälle ABR-kurssille tammi-helmikuussa 2020. Avustus voidaan myöntää vain perheelle, joka ei ole saanut yhdistykseltä avustusta kesäkuun 2019 kurssia varten. Avustusta voidaan myöntää enintään 1 000 euroa/perhe. Jos hakemuksen jättää vain yksi perhe, siirretään jäljelle jäävä osa apurahasta jaettavaksi myöhemmin ilmoitettavin ehdoin.

Avustuksen saaminen edellyttää hakemuksen jättämistä yhdistykselle viimeistään 31.10.2019 sähköpostitse osoitteeseen info@abr-kuntoutus.fi. Myöhässä jätettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Hakemus on tehtävä yhdistyksen laatimaa lomaketta käyttäen. Lomake lähetetään jäsenille sähköpostitse. Lomaketta voi tarvittaessa tiedustella yhdistykseltä sähköpostitse.

Avustuksen maksaminen

Avustus maksetaan perheelle kurssimaksutositetta vastaan. Jos perhe peruu osallistumisensa kurssille, peritään maksettu avustus takaisin.

Scroll to Top